BCM gaat digitaal

Beste (ouders van) leden van BCM,

Basketbalclub Maasmechelen is de afgelopen jaren enorm gegroeid (van 110 leden in 2015 naar 233 leden in 2019). Tot vorig seizoen verliep de communicatie binnen de club voornamelijk via de post en via het meegeven van brieven aan leden. Met het huidige aantal leden is dat niet meer werkbaar. 
Daarom willen we vanaf het seizoen 2019-2020 de ledenadministratie voornamelijk digitaal laten verlopen en de communicatie voornamelijk via e-mail. 

Daarnaast zijn we wettelijk verplicht om jouw toestemming te vragen om jouw gegevens en/of die van je kind(-eren) te mogen gebruiken. Om dit alles goed te laten verlopen vragen we van jou, als bestaand lid of als ouder, om deze gegevens nogmaals door te geven.

We beseffen dat dit een extra inspanning van jullie vraagt, maar zo zijn we er zeker van dat we over de juiste gegevens beschikken én kunnen we officieel jouw toestemming vragen om jouw gegevens en/of die van je kind(-eren) te gebruiken.

Geef de gegevens van jou en jouw kind(-eren) nu door aan BCM via het online formulier op de website. (zie link)

Na je online aanmelding ontvang je een e-mail van BCM met de informatie voor het volgende seizoen (lidgeld, medische fiche, voorlopig trainingsschema).

Mocht je vragen hebben, stuur dan een email aan info@bcmaasmechelen.be

Met vriendelijke groeten,

Bestuur BCM.

Door |2019-06-18T14:53:26+02:00juni 12th, 2019|Categorieën: BCM Algemeen|0 Reacties

Geef een reactie