Eetdag BC Maasmechelen

Internationale EETDAG BCM

9 en 10 november organiseert BCM haar jaarlijkse internationale EETDAG!
De opbrengst hiervan komt volledig ten goede aan de JEUGDWERKING.

Komt u ook mee-eten? De volgende gerechten staan op het menu: Noordzee visschotel, Griekse souvlaki’s, Vlaamse Videe (kip), Turkse Köfte (lamsvlees), Vegetarische Schnitzel en Frikadel (kip) met appelmoes voor de kleintjes. Alle gerechten worden door onze eigen BCM’ers vers bereid, met de grootste zorg voor kwaliteit, en geserveerd met salade en frietjes naar hartenlust.

Alle BCM’ers krijgen deze week de eetkaarten van hun ploegverantwoordelijken. Nodig familie, vrienden, buren, collega’s uit om mee te komen en geef de ingevulde eetkaarten terug aan je ploegverantwoordelijke. Heb je nog geen eetkaarten gekregen of heb je meer eetkaarten nodig? Vraag ze aan je ploegverantwoordelijke of mail info@bcmaasmechelen.be

Ben je geen lid, maar wil je wel lekker eten in een gezellige sfeer en BCM steunen? Van harte welkom! Aanmelden kan via info@bcmaasmechelen.be

Om de eetdag voor alle bezoekers en vrijwilligers vlekkeloos te laten verlopen zijn we op zoek naar nog meer helpende handen.
Kan je zaterdagavond of zondagmiddag ook een handje helpen in de keuken, de bediening of bij het opruimen? Graag! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Meld je aan via je ploegverantwoordelijke of via info@bcmaasmechelen.be

WAAR?
GO – Basisschool “Kubik”
Heikampstraat 37, Eisden MM

Door |2019-10-22T09:27:36+02:00oktober 22nd, 2019|Categorieën: BCM Algemeen|0 Reacties

Geef een reactie