Inschrijfformulier

Beste (toekomstig) lid (of ouder) van Basketbalclubs Maasmechelen vzw (BCM),

Bedankt voor het vertrouwen in BCM.

Om lid te kunnen worden van BCM, hebben we jouw gegevens en/of die van je kind(-eren) nodig. Door middel van dit formulier willen we je vragen deze gegevens aan ons door te geven en daarnaast aan te geven waarvoor we deze gegevens mogen gebruiken.

DAARTOE ZIJN WE WETTELIJK VERPLICHT.

Voor het goed functioneren van BCM, willen wij leden graag informeren over wedstrijden, activiteiten, nieuws en dergelijke.
Deze communicatie zal voornamelijk via e-mail verlopen. Ook willen we soms foto’s en filmpjes van trainingen, wedstrijden of andere activiteiten op internet, apps en sociale media plaatsen. Met dit formulier vragen wij jouw toestemming om ook jouw gegevens hiervoor te gebruiken.

Gegevens (nieuw lid + ouders)*voor leden tot 16 jaar is het verplicht dat ouders dit formulier invullen.
Opgegeven mailadressen zullen gebruikt worden voor de communicatie tussen de club en de leden.

Als er problemen zijn bij het invullen van het formulier, gelieve alsjeblieft met ons contact op te nemen/dit te melden op inschrijvingen@bcmaasmechelen.be
Hartelijk dank!

  OUDER 1  OUDER 2  INFO Speler/Speelster/Lid 1
  INFO Speler/Speelster/Lid 2
  INFO Speler/Speelster/Lid 3
  Met dit formulier geef je BCM toestemming om deze gegevens te gebruiken en te verwerken.
  Je mag jouw toestemming per onderdeel op elk moment intrekken. Dit kan je via email kenbaar maken (info@bcmaasmechelen.be).

  Toestemmingsformulier
  Ik geef BCM toestemming om bovenstaande persoonsgegevens te gebruiken voor ledenadministratie, contributieheffing, informatieverstrekking (bv. nieuwsbrief, rijschema), trainingsschema, clubactiviteiten, uitnodigingen, teamindeling, vrijwilligersbeleid, salarisverwerking (alleen voor betaalde krachten). Voor de ledenadministratie worden persoonsgegevens ook doorgegeven aan Basketbal Vlaanderen.

  Ik geef BCM toestemming om foto’s (bv. teamfoto, wedstrijdfoto’s of foto’s van activiteiten) van mij te maken en/of te publiceren op onze website, apps, (social) media, powerpoint en informatieflyers.

  Ik geef BCM toestemming om filmpjes (bv. beelden kampioenswedstrijd) van mij te maken en/of te publiceren op onze website, apps en (sociale) media.

  Ik geef BCM toestemming om mijn naam, telefoonnummer en e-mailadres aan andere leden, trainers en coaches ter beschikking te stellen, zodat zij mij kunnen benaderen voor alle zaken die met BCM te maken hebben (bv. team-app of rijschema).

  Ik geef BCM toestemming om mijn persoonsgegevens, (e-mail)adres, lidmaatschapsnummer en lidmaatschapsperiode na beëindiging van mijn lidmaatschap te bewaren en te gebruiken voor bijvoorbeeld een reünie, een jubileum.

  LET OP:
  Als jij op het moment van ondertekenen van deze verklaring jonger bent dan 16 jaar moet deze verklaring door een ouder of opvoeder ondertekend worden. Maak hieronder een keuze uit 1 van beide opties.

  IK BEN 16 JAAR OF OUDER EN VERKLAAR BOVENSTAAND ZELFSTANDIG EN VRIJWILLIG INGEVULD TE HEBBEN.

  of

  MIJN KIND IS OP HET MOMENT VAN INVULLEN VAN DEZE TOESTEMMINGSVERKLARING NOG GEEN 16 JAAR. ALS OUDER/OPVOEDER VERKLAAR IK BOVENSTAAND VOOR MIJN KIND INGEVULD TE HEBBEN.

  Ingevuld door
  Datum

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *