Loading...
Nieuwe leden2019-06-26T13:48:09+02:00

NIEUWE LEDEN

Kan je je vinden in de missie en visie van BCM?
Sluit je dan aan bij onze enthousiaste club.

  • Iedere nieuwe speler of speelster mag twee weken meetrainen zonder zich te moeten aansluiten. Hij/zij traint dan wel op eigen risico. Hij/zij traint gewoon mee in sportieve kledij.
  • Na deze twee weken kan de speler/speelster zich inschrijven via het online formulier (als de speler/speelster jonger is dan 16 jaar vullen de ouders dit in). Vervolgens biedt de ploegverantwoordelijke de ouder in de sporthal een aansluitingsformulier ter ondertekening aan.
  • Het lidgeld wordt betaald. Wanneer de penningmeester het lidgeld op de rekening ontvangen heeft, stuurt hij het ingevulde en ondertekende aansluitformulier naar de Bond en is de speler/speelster officieel lid van Basketbal Vlaanderen en is vanaf dan ook verzekerd.
  • De coach bepaalt wanneer een nieuw lid kan deelnemen aan de wedstrijden. Hiervoor moet de speler/speelster een aantal basistechnieken kennen. Voordat de speler/speelster aan wedstrijden mag deelnemen, moet door de huisarts de medische fiche ingevuld worden.

Lid worden

De 3 stappen om officieel spelend lid te kunnen worden, zijn:

  • het online formulier invullen en digitaal doorsturen.
  • het lidgeld betalen (leden die op 31 augustus 2019 het lidgeld niet betaald hebben, mogen niet meetrainen).
  • het medisch fiche (ingevuld en ondertekend door de huisarts) retour bezorgen aan je ploegverantwoordelijke of zelf uploaden op de VBL site (Leden zonder medisch attest mogen geen wedstrijden spelen).
Wist je dat…
… een groot deel van de communicatie via E-MAIL gaat?
Zorg er dus voor dat de Ploegverantwoordelijke je juiste E-Mailadres heeft.

Welkom op de nieuwe website van BC Maasmechelen!

Wat je vooraf moet weten:

Veel plezier met onze nieuwe website.