Sponsoring

BC MAASMECHELEN verwelkomt ook dit seizoen weer een groot aantal nieuwe sponsoren.
Wij kunnen niet zonder U en stellen UW steun enorm op prijs!
U helpt ons om aan onze vereniging te kunnen bouwen. Aan kinderen, jongeren, basketbal, materiaal, organisatie en aan evenementen.

Waarom BC MAASMECHELEN steunen?

  • Bloeiende en boeiende vereniging van/met bijna 250 betrokken leden (en ouders).
  • Jeugdwerking met meer dan 150 sportende kinderen en jongeren in de leeftijd tussen de 4 en 21 jaar.
  • Prachtige accommodatie met café en terras waar veel mensen samen komen.
  • Interessant ledenbestand met veel ondernemers.
  • Mooie organisatie met meer dan 50 betrokken vrijwilligers.
  • Sponsoring is fiscaal aftrekbaar en u toont uw maatschappelijke betrokkenheid.

Interesse in bijvoorbeeld shirtsponsoring? Neem contact op met de heer Tony Roffare voor het maken van een persoonlijke afspraak.

SPONSOR IN NATURA
BC MAASMECHELEN werkt ook nauw samen met een aantal bedrijven die, in ruil voor actieve communicatie via de website, social-media, grote beeldschermen, rollers, banners,etc., faciliteiten ter beschikking stellen aan BC MAASMECHELEN. Actuele voorbeelden hiervan zijn materialendonaties (b.v. met sponsorennaam) zoals ballen, tassen, kantoorartikelen, etc. en catering van eetdagen, etc.

In een individueel gesprek kunnen we gezamenlijk kijken naar de mogelijkheden en kansen voor beide partijen in deze vorm van samenwerking.


ALGEMENE (HOOFD)SPONSOR
Een andere mogelijkheid is natuurlijk een (hoofd)sponsorschap. BC MAASMECHELEN heeft een lange traditie met shirtsponsoring. Daarbuiten kan onder meer gedacht worden aan gezamenlijke communicatie en activiteiten over zaken die spelen in de sport EN in het bedrijfsleven.

In dit kader is het lastig om een concreet pakket op maat te geven van de mogelijkheden voor algemene sponsoring. In een persoonlijk gesprek kunnen zaken inhoudelijk en op detailniveau besproken worden waarbij voor BC MAASMECHELEN het centrale item is dat er een wederzijds profijt uit de (sponsor)relatie zou moeten komen.

Mocht u interesse hebben in één van de vormen, concepten op maat of heeft u andere ideeën voor en van financiële ondersteuning van BC MAASMECHELEN dan kunt u contact opnemen met de heer Tony Roffare voor het maken van een persoonlijke afspraak.

In onderling overleg kan dan gekomen worden tot de meest optimale samenwerking. Een samenwerking die BC MAASMECHELEN helpt om haar doelen verder te verwezenlijken en die voor uw bedrijf of instelling de maatschappelijke betrokkenheid geeft waar u naar op zoek bent.

VRIEND VAN BC MAASMECHELEN

Word ook “Vriend van BC Maasmechelen.”
Je wordt al vriend voor € 25,00 per seizoen!
Als dankjewel krijg je een BC Maasmechelen jaarkaart, die gratis toegang geeft voor alle thuiswedstrijden voor het seizoen 2020/21.
Als “Vriend van BC Maasmechelen”  ondersteun je de club in de volle breedte. Dit geld kent geen specifieke bestemming en wordt ingezet om allerlei zaken te organiseren die belangrijk zijn in de jaarcyclus van onze club. Juist deze zaken maken dat BC Maasmechelen meer is dan een vereniging. Het Kerstkamp, zomerkamp, herfstkamp, diverse tornooien, diverse club- en eetdagen zijn allemaal onderdelen van BC Maasmechelen waarmee we bewust en systematisch werken aan de ontwikkeling van de club in het algemeen en onze leden in het bijzonder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *