Sponsors

ONZE SPONSORS

BC MAASMECHELEN verwelkomt ook dit seizoen weer een groot aantal nieuwe sponsoren.
Wij kunnen niet zonder U en stellen UW steun enorm op prijs! Hartelijk dank.
U helpt ons om aan onze vereniging te kunnen bouwen. Aan kinderen, jongeren, basketbal, materiaal, organisatie en aan evenementen.

 

“The Barn” is een bijzondere feestzaal met een gezellig en huiselijk karakter waar ieder feest een persoonlijke toets krijgt. Wij bieden je een totaalbeleving aan waarbij alles op elkaar afgestemd is. Je kan bij ons terecht voor de meest uitéénlopende aangelegenheden. Babyborrel, communiefeest, verjaardagsfeest, vrijgezellendag/-avond, trouwfeest, jubileum, koffietafel, familiefeest, themafeest… Werkelijk alles is mogelijk. Samen met jullie maken wij er een fantastisch feest van. Wij stellen onze “Barn” ter beschikking van jouw gezelschap, zorgen voor heerlijk eten, aangepaste activiteiten en een uitstekende service.

Your partner for Construction Equipment. Rental, Sales, Transport.Een mooi, sfeervol Café met Terras waar veel mensen samenkomen…

Thevissen cv & sanitair bvba beschikt over een gloednieuwe toonzaal van meer dan 750m².  Zowel particulieren als professionele installateurs komen hier aan hun trekken. U krijgt hier een totaalconcept voorgeschoteld: in detail uitgewerkte voorbeelden van badkamers in diverse stijlen. Zo kan u gemakkelijk ideeën opdoen en uw eigen voorkeur ontdekken. Ook voor ons gamma aan warmwatervoorziening en verwarmingsapparatuur kunt u terecht in onze showroom. Ons showroompersoneel zal u graag informeren en rondleiden. Met respect voor uw budget helpen zij uw droom te realiseren.Familiebedrijf Verzinkerij Lenssen n.v. is een galvanisatiebedrijf dat gebruik maakt van thermisch verzinken of galvaniseren voor het beschermen van ijzer of staal tegen corrosie. Bij deze techniek wordt er d.m.v. onderdompeling in een zinkbad, na uitgebreide voorbehandeling, een laagje zink aangebracht op het ijzer of staal, dat corrosie bij het te beschermen metaal voorkomt. Waar staat ons kantoor nu eigenlijk voor en hoe gebeurt bij ons de aanpak van klanten?
In de zeer concurrentiële markt van de verzekeringen, waarin men vaak zijn weg niet terugvindt, is het heel belangrijk om terug te kunnen vallen op een specialist met kennis van zaken.


Het verhaal van Garage Dexters begint niet op vier, maar op twee wielen. Vader Pierre Dexters startte begin jaren ’60 met de verkoop van fietsen. Al snel breidde hij zijn assortiment uit met bromfietsen, o.a. van het merk Honda. Pierre kwam via die weg in Japan terecht, wat in die tijd alleszins een doordeweekse zaak was. In het land van de rijzende zon leerde hij Toyota kennen en zijn besluit stond onmiddellijk vast: deze kwaliteit zou hij naar Maasmechelen brengen en zo ging de Toyota-bal aan het rollen. Inmiddels is Toyota Dexters uitgegroeid tot een begrip in Maasmechelen en verre omstreken. Toyota Dexters staat bekend om zijn uitstekende service en de bereidheid om voor de klant alles uit de kast te halen.

Iedere ondernemer wordt geconfronteerd door moeilijk IT taalgebruik en moeilijke woorden. Mijn visie bestaat erin dit in mensentaal te vertalen. Een taal die door iedereen begrepen wordt. Vraag een plan van aanpak aan verschillende IT-firma’s en ieder van hen zal hun strategie aanprijzen als de enige juiste. In veel van deze versies zitten natuurlijk waarheden. Maar wat is goed voor u en uw firma, wat is voor u de juiste oplossing? Ook daarin help ik u met onafhankelijke informatie en leg ik u de verschillende offertes uit in mensentaal. Met hun positieve punten zodat u correct geïnformeerd de juiste optie kan kiezen.Al van bij de start in 1995 profileert D’amici zich als een onvervalste speciaalzaak voor Italiaanse voedingswaren en delicatessen. Het begon als een typisch Italiaanse, levendige winkel aan de Oude Baan in Maasmechelen. Traditionele pasta en sauzen, wijnen en grappa’s, kazen en vleeswaren, olijfoliën en Balsamico azijnen, truffels, brood, ingeblikte tomaten, geschenkmanden met delicatessen, koffie en nog veel meer. De liefde voor de culinaire rijkdom van hun vaderland en vooral uit Campania, hebben Michele Merola en Mirella Riggi zo uitgebreid mogelijk willen overbrengen ons land. Nog steeds hebben beide zaakvoerders grote affiniteit met Italië, rijk aan geschiedenis, cultuur en vooral met een diversiteit aan eten en drinken. Het uitgebreid gamma van alom gekende voedingswaren, maar eveneens streekproducten uit Napels, heeft beide zaakvoerders van jong af aan geïnteresseerd. Pasta van Reggia, wijnen van Montelliana, pizzameel van Polselli, appetijtelijke tomaten van Tagliamonte…en andere streekgerechten zijn uitsluitend bij D’amici te vinden. Wat in 1995 begon als een winkel, groeide snel uit tot leverancier aan de horeca in België en Nederland.
BijDeHandjes is een gezellige en flexibele kinderopvang voor kindjes van 0 tot 3 jaar.
Bij ons mag een kind nog kind zijn…..
Wij zijn in samenwerking met de Landelijke Kinderopvang en werken inkomens gerelateerd.

Bij interesse neem eerst contact op met de Landelijke Kinderopvang: 070 – 24 60 41

Misschien tot snel!

Met vriendelijke groet,
Het BijDeHandjes team:
Mireille, Rosalie en Laura


Grobelco is in Dilsen gestart als een bedrijfje in aanleg van particuliere inritjes en tuintjes, en is dan verder uitgegroeid naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in aanleg van parkings en het aanmaken van verkavelingen zowel voor openbare als voor privéprojecten. Hiernaast is onze specialiteit het vernieuwen van bestrating voor verscheidene openbare besturen. Vandaar een snelle verhoging van de erkennings klasse 1 naar klasse 4. info@rotechservice.be
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *