Loading...
Vrienden van BCM2019-11-18T10:01:16+02:00

VRIENDEN van BCM

Word ook “Vriend/Vriendin van BC Maasmechelen.”

We vragen al onze leden om actief in hun eigen familie- en kennissenkring op zoek te gaan naar nieuwe “Vrienden van BC Maasmechelen”.

Je wordt al vriend/vriendin voor (minimaal) € 36,00 per jaar (dat is maar € 3,00 per maand)!
Als dankjewel krijg je een BC Maasmechelen Jaarkaart, die gratis toegang geeft voor alle thuiswedstrijden.
Als “vriend/vriendin van BC Maasmechelen”  ondersteun je de club in de volle breedte. Dit geld kent geen specifieke bestemming en wordt ingezet om allerlei zaken te organiseren die belangrijk zijn in de jaarcyclus van onze club. Juist deze zaken maken dat BC Maasmechelen meer is dan een vereniging. Het Kerstkamp (misschien in de toekomst ook een Zomerkamp), diverse tornooien, diverse club- en eetdagen zijn allemaal onderdelen van BC Maasmechelen waarmee we bewust en systematisch werken aan de ontwikkeling van de club in het algemeen en onze leden in het bijzonder.

Je kunt vriend worden door (minimaal) € 36,00 over te maken op de rekening van BC Maasmechelen (contante betaling mag uiteraard ook). Rekeningnummer BE 11 7512 0217 7948, op naam van Basketbal Club Maasmechelen VZW, Berenshoeveweg 9, 3630 Maasmechelen, onder vermelding van VRIEND VAN BCM + jouw naam (als we deze op de website mogen vermelden).

Hartelijk dank aan onze vrienden!

Frida Van den Broeck

Jozef Geenen

Karel Geenen

Tufan Akray

Wist je dat..
… dat BCM een eigen Facebook-pagina heeft waarop (onder meer) regelmatig foto’s worden gezet?